Alberte Winding

& Andreas Fuglebæk
Dato: Lørdag 3. oktober 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 170,- (+ gebyr)

Alberte Winding & Andreas Fuglebæk

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk udgiver 19. maj 2020 et nyt album – Marthas Vineyard.

Udgivelsen markeres med en releasekoncert på Bremen Teater efterfulgt af en efterårsturné, hvor de rammer Paletten den 3. oktober.

Alberte Winding & Andreas Fuglebæk optræder i efteråret med sange fra deres nye album; Marthas Vineyard i skøn forening med de velkendte “gamle” hits som f.eks. Lyse Nætter, der efter manges mening har potentiale til en plads i Højskolesangbogen.

Marthas Vineyard er sat i et enkelt akustisk univers, farvet af Andreas poetiske og melodiøse guitarspil og en enkelt folk-farvet violin.

Teksterne kredser om ensomheden langt fra hjem, om forlist kærlighed og den store tro på lyset på vej.
Når man synger oppe fra erfaringerne ned til den unge pige i fortiden, så er lyden dæmpet og dyb, mørk og skramlet og fuld af håb.

Sangene handler om Marthas Vineyard – Alberte Winding’s rejse og næsten 3 år lange ophold i USA fra hun var 16 til 19 år gammel.

Alligevel er sangene ikke en formaning eller en opsang til et ungt, ulykkeligt og vildt hjerte. De er et kram, en tak til oplevelserne, til prøvelserne, erfaringerne og de tossede historier.

Andreas Fuglebæks varme og melodiske guitartemaer, lidt stryg og et smagfuldt skumringsorkester bærer Alberte Winding over hjertes glasskår og ind i varmen og lyset.

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en koncert med det musikalske makkerpar uden at mærke hjertet banke på ny.

Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især -opture.

Sidst Alberte Winding gæstede Paletten var der meget få billetter tilbage, så køb nu før det er for sent!