Allan Olsen

solo turné
Dato: Fredag 9. oktober 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Sted: Tinghallen, Tingvej 2 8800 Viborg
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 295,- (+ gebyr)

Allan Olsen

Allan Olsen er uden tvivl én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment – med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse!

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz.

Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver – og senest osse som forfatter i Danmark.

Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestsellere hos publikum.

 

Netop nu turnerer han landet rundt på sin forsamlingshus-turné “på afveje”

– 49 intime koncerter derude, hvor folk oftes lever udenfor mediernes – og de optrædendes bevågenhed.

Samtlige datoer på Allan Olsen På Afveje-turné er for længst udsolgt, men til glæde for dem, der gik forgæves, kan vi nu præsentere Olsens’ koncert på Paletten i Viborg.

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

Han er altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender.

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum…

På Paletten kan man også mærke den store forhåndsinteresse for Allan Olsen og man skal sikkert være ude i god tid for at sikre sig en billet til denne forrygende aften.

Det bliver med garanti en aften som man vil huske længe, både fordi Allan Olsen er den han er, men også fordi denne tour er specifikt beregnet til at passe til hyggelige omgivelser med intim stemning

Her er der en klar mulighed for at tage en man er glad for med til en oplevelse man kan være sammen om og tænke tilbage på lang tid efter koncerten.

Der er begrænset antal billetter, så her skal man virkelig være hurtig ved havelågen, for at sikre sig en billet…

BEMÆRK: Koncerten foregår i Tinghallen, Tingvej 2 8800 Viborg