Dato flyttet

Anne Linnet

Dato: Lørdag 1. maj 2021
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 325,- (+ gebyr)

Anne Linnet

 

Næppe er Anne Linnet kommet hjem fra en herlig og skøn triumfturné med Sanne og Lis, hvor hun spillede for flere hundrede tusinde danskere, før hun er klar med en ny godbid til sit store og trofaste publikum

. Anne Linnet drager ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen-plader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

 

nyt fokus

 

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller hun og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979.

Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger:

”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

 

tove ditlevsens tidløse tekster

 

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil hun ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste.

Når Anne Linnet drager ud på turné til foråret, bliver det overvejende akustisk, men med sit skønne band på fire-fem personer i ryggen.

Paletten i Viborg er super glade for at kunne præsentere denne ikoniske danske sangerinde med akustisk band på scenen – netop det akustiske band, vil gøre koncerten præcis så intens, som Tove Ditlevsens tekster næsten kræver

Det bliver en fantastisk oplevelse…