Få billetter

Annika Aakjær

+ support Simone Tang
Dato: Fredag 29. marts 2019
Døråbning / Arrangementstart: 20:00 / 21.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 190,- (+ gebyr)

Annika Aakjær

AKTUEL I TOPPEN AF POPPEN!

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Når efterårets one-woman-show “Enebarn” er overstået tager Annika sit dejlige popband under armen for at spille det bedste fra hendes albums og toppen af poppen, samt helt ny musik.

Annika Åkjær er en unik og utraditionel sanger, som har en scenepersonlighed, der evner at balancere det ufattelig triste med det tragisk og absurd-komiske i sin sangskrivning, der kan få publikum til både at grine og græde.

Men en koncert med Annika Åkjær er ikke kun sangene og musikken, de underholdende anekdoter og finurlige historier mellem numrene er en stor del af oplevelsen.

Annika Aakjær har udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes’erne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner’.

Annika Aakjærs optræden har altid båret præg af at være en hybrid mellem musik og komik, og målet har altid været at få publikum til at grine og græde.

Gå ikke glip af en fantastisk aften med en fantastisk sangerinde!

Simone Tang

simone tang paletten viborg