BERLEV’S ROCK’N’ROLL HOTEL

Dato: Fredag 21. februar 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Ståpladser
Pris: DKK 175,- (+ gebyr)

Berlev's Rock'n'roll hotel

Med læderstøvlerne solidt plantet i 70’ernes riffbaserede rockmusik står legendariske Søren BERLEV’S ROCK’N’ROLL HOTEL klar til at sparke døren lige op i kronjuvelerne på den danske musikscene.

Og det er lykkedes rock-veteranen at samle et hold af dedikerede musikere, der ikke kun spiller, men lever og ånder rock’n’roll på lige fod med tromme-troldmanden selv.

Med sig i bagagen har bandet det anmelderroste album You Can Make It! fra november 2018, som er produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios.

Lige fra intro-riffet på Don’t Fool Me er der lagt i ovnen til en sand rock’n’roll-fest, og festen fortsætter med sprøde riffs,tunge trommer og ørehængende omkvæd.

BERLEV’S ROCK’N’ROLL HOTEL har netop indspillet et nyt album.

Ud over den energiske forsanger Esben Hegelunds karismatiske vokal og no bullshit-attitude i front udgøres bandet af guitar-ekvilibristen Erik Winther og den bundsolide Søren Fjalland på bas, mens gryderne selvfølgelig holdes på fuldt blus af den ustoppeligt svingende Berlev.

I fællesskab skaber de deres til tider hårde, til tider bløde og til tider syrede, men altid højt-energiske rocklyd, der følges til dørs med en utrætteligt virkende spilleglæde.

Som i den perfekte verden burde vække musikfolket på enhver adfærdsreguleret radiostation!

 

BERLEV’S ROCK’N’ROLL HOTEL – et fedt projekt

 

Du kan opleve dette spændende projekt på Paletten i Viborg 21.02.20 og få en ordentlig en på opleveren, når gutterne brænder den fedeste koncert af til de heldige som får fat i en billet

Ekstra Bladet - Thomas Treo skrev:
”... Bundsolidt baskende Berlev fremstår genfødt bag trommerne som Lollands helt egen Phil Rudd, når rockhotellet sparker dørene op til en omgang alt andet end stueren rok og rul med AC/DC og The Rolling Stones i bagagen. Det er måske nok bare rock’n’roll, men det virker, og på herligt underholdende og ukompliceret vis flirter uforfalskede skæringer som Don’t Fool Me, I Got the Rhythm og pladens heftige titelnummer med selve den basale fryd ved en skøn rockskæring ...”

Musikmagasinet 33 Plus:
“...pladen svinger fra start til slut – hvor man hele tiden føler man befinder sig på Hotellets bedste suite.”