Dato flyttet

Bon Jovi Jam

- because we can!
Dato: Fredag 26. april 2019
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Pris: DKK 160,- (+ gebyr)

Sammen formidler Bon Jovi Jam tro, håb og kærlighed i præcis samme ånd som bandet fra New Jersey! Det bliver en fest!

Bon Jovi Jam

Bon Jovi spænder imponerende bredt
Mere end 120 millioner solgte albums verden over – Det populære rockband fra New Jersey rammer så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt nogle af Bon Jovi’s store hits. Fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed.

Bon Jovi Jam – Because We Can
Bon Jovi Jam viderebringer netop dette budskab… Med stor respekt, passion og indlevelse formår Bon Jovi Jam at levere den oplevelse som publikum forlanger. Klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name tager dig med til en storslået koncertoplevelse i det ”Bon Joviske” univers.

Her er der tale om det seriøse tribute-band, der ganske enkelt spiller og synger fremragende. Så alt er på plads til en storslået Bon Jovi rock-fest, med det ene store hit efter det andet. Og selvfølgelig alt den lir der bare SKAL være til en vaske ægte rock-fest i denne klasse!

Are you ready to keep the faith?!?
Flere festivaler og spillesteder har allerede haft besøg med stor succes – her er et par udtalelser fra nogle af dem:

Jens Ole Amstrup, Waterline festival, Frederikshavn udtaler:
“Det er umiddelbart svært at forestille sig, at Waterline kunne have været afsluttet bedre – end med Bon Jovi Jam. Tak fordi I holdt på en stor del af publikum – det er sgu svært, når det er sidste act og sent efter en lang dag med bl.a. DAD, Go Go Berlin og The Blue Van på programmet. Og I gjorde det pissegodt!”

Jacob Mathiesen, AMBUFESTEN, Hobro siger:
“Lørdag aften ramte vi helt plet med Bon Jovi Jam på programmet. Der er ingen tvivl om at i leverer varen på højt niveau og har publikum med jer hele vejen igennem. Som arrangør kan jeg varmt anbefale jer til andre festivaler.”

Bente Busk, Bakkehuset, Ikast siger:
“Tak for en forrygende aften med et godt antal solgte billetter. Jeres medbragte sceneudstyr gav scenografien et ekstra løft ift. vores normale opsætning på scenen. Barsalget var tilmed rigtigt fint, så mon ikke vi ses igen til en festlig aften.”

Jan Kjeldsen, Kilen Rock, Struer:
“Det var en varm eftermiddag og folk kogte i solen. Og kogepunkt kunne ikke være bedre – Tak for at sparke gang i festen! Vi ses!”