Carl Emil Petersen

solo
Dato: Torsdag 29. oktober 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 200,- (+ gebyr)

Carl Emil Petersen

Carl Emil Petersen er tilbage på Paletten til oktober!!

I 2017 udgav den danske lyriker og musiker Carl Emil sin solodebut Natradio, der var første udspil efter bruddet med det populære rockband Ulige Numre.

Med sange som “Livet før døden”, “Skærgården”, og “Finale på et filmset” bankede Carl Emil Petersen sit navn fast på den danske musikscene med syvtommer søm.

Politikens anmelder, Kim Skotte, gav albummet fem hjerter og skrev bl.a.:

“En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk.”

 

råspillede numre

 

Den 1. november 2019 udsendte Carl Emil sit længe ventede andet album Amager Forbrænding og hvorfra første single “Tiden Flyver” har roteret flittigt, og nu er det titelsangen, som især på P4 bliver råspillet flere gange dagligt.

Den 28-årige sangskriver indkapsler sælsom lyrik i et organisk poprock-univers, hans stemme emmer af nordisk melankoli og inderlighed.

Det stod også tydeligt da han tonede frem på skærmen for at fejre Dronning Margrethe med sin smukke “Frit Land” på DR1.

Og netop denne type optræden, hvor han er helt alene på scenen, er hvad man kan forvente sig denne aften.

Sidste år deltog den dygtige Carl Emil i Toppen af Poppen, hvor han fik ros for sine smukke fortolkninger og fantastiske indlevelse af bl.a. Medinas hit “Vi To” og Anders Blichfledts “Female Voice”.

Da den talentfulde musiker gæstede Paletten sidst var der rift om billetter, så du kan fra 29. maj kl 10:00 sikre dig billetter til en uforglemmelig, intim, smuk, rørende og yderst musikalsk aften på Paletten med musik fra allerøverste hylde!

Det bliver en fantastisk aften, hvor publikum vil kunne få en oplevelse helt ud over det sædvanlige…