Tinghallen Comvent Arena

Cohen

Dato: Fredag 19. januar 2024
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Sted: Tinghallen Comvent Arena
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 349,- (+ gebyr)

COHEN - EN HYLDESTKONCERT

Cohen-hyldest i verdensklasse er endelig tilbage

I 2024 ville Leonard Cohen være fyldt 90 år og det skal selvfølgelig fejres af landets bedste Cohen-hold.

Sidst bandet var på tour var der udsolgte huse overalt og det blev til en lang række af smukke aftener, hvor bandets helt unikke kemi og publikums begejstring smeltede sammen til en højere enhed.

”Cohen – En Hyldestkoncert” er nu klar til en ny tour rundt på landets kulturhuse og spillesteder med et nyt og opdateret show – men selvfølgelig stadig med plads til udødelige klassikere som ”Hallelujah”, ”Suzanne”, ”Dance Me To The End Of Love”, ”Bird On A Wire” m.fl.

D. 21. Februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der var død kort forinden og det stod hurtigt klart, at det her skulle være mere end bare en engangsforestilling.

Der var magi i de gamle sange og i mødet mellem band og publikum.

 

SVÆR DEBUT

 

Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger.

Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket ham til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen.

Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

 

Solist lineup:

 

Steen Jørgensen

Claus Hempler

Signe Svendsen

Bjørn Fjæstad

Mike Andersen

Sara Indrio

 

Band lineup:

 

Palle Hjorth – Keyboards

Lars Skjærbæk – Guitar, kor

Mads Andersen – Trommer

Troels Skjærbæk – Bas, kor