Electric Guitars Ft. Sanne Salomonsen

Dato: Torsdag 12. november 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Sted: Tinghallen, Tingvej 2 8800 Viborg
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 280,- (+ gebyr)

Electric Guitars ft. Sanne Salomonsen

Så skete det, som måtte ske!!!

Danmarks ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen.

De to guitar-ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg genoplivede sidste år Electric Guitars efter en kort pause. Da de samme år spillede sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet “Rock For Hjemløse”, stod det klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre.

”Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen.” – Søren Andersen

 

sanne med mænd på scenen

 

Men… kan Sanne holde to mænd i skak på scenen? Naturligvis kan hun det, hvilket hun beviste på fornem vis som dommer i X-Factor for nogle år siden. Ingen anden kvindelig dommer har kunne få Blachmann og Remee til at tale pænt til hinanden. Dét kunne Sanne med en fast og kærlig hånd!

Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er nærmest et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Om der også kommer ny musik ud af samarbejdet vil parterne ikke ud med – men ét er sikkert: der kommer til at være sange fra alle Electric Guitars’ plader og fra Sanne’s fantastiske sangkatalog

 

et fedt fundament

 

Fundamentet til dette powerhouse i dansk rockhistorie er nu støbt, og Electric Guitars featuring Sanne Salomonsen er klar til at indtage Tinghallen den 12. november 2020!

Derfor er dette et absolut must, når du checker din koncert kalender – her er der mulighed for at opleve en skøn dame med tonsvis af fed udstråling, sammen med et par skønne guitar ekvilibrister, der er klar til for alvor at fyre den af på Tinghallens scene..

BEMÆRK – KONCERTEN ER FLYTTET TIL TINGHALLEN, TINGVEJ 2 8800 VIBORG