Fabräk

Support: ØNDI
Dato: Lørdag 8. april 2023
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Ståpladser
Pris: DKK 170,- (+ gebyr)

FABRÄK I KÆMPE FEST PÅ PALETTEN

Det seneste års tid er FABRÄK gået fra at være en punket undergrundsduo til at være et act, som hele musik Danmark spærrede øjnene nysgerrigt op for.

De har formået at samle unge som ældre til deres vilde koncerter på sommerens festivaler, der nu har kulmineret i, at de er blevet nomineret til ”Årets Nye Danske Live Navn” ved DMA 2022.

Året startede med, at FABRÄK spillede til VEGA’s Udvalgte, dernæst udsolgte koncerter på Loppen og i Lille VEGA i København på samme turné.

Dette efterår spiller de endnu en udsolgt Københavner koncert, når de rammer Pumpehuset og Train i Aarhus.

 

GIGA TOUR PÅ VEJ

 

Nu annoncerer FABRÄK, at de spiller i 24 byer til foråret 2023 fra start marts til slut april – Anton og Sixten udtaler:

”Vi er mere klar end nogensinde til at spille for jer i hele Danmark. Det er helt vildt at kunne tage på så lang en tour.

Der er virkelig ikke noget federe end at spille den her slags koncerter. VI GLÆDER OS!”

Weekendavisen skrev:

“Det sker, at der i den evige mediestrøm lyder noget så originalt og anderledes, at antennerne sitrer ved signalets kraft.

Som nu duoen FABRÄK.” Soundvenue skrev: ”FABRÄK holder lige en eksplosion af en fest – men bagefter kommer de efter tronen”

Berlingske skrev i en 5-stjernet anmeldelse: ”Hold på hat og briller. Det kan godt gå hen at blive voldsomt”.

Derudover var debutalbummet ”RIGE BØRN LEGER BEDST” nomineret til 3 Steppeulven-priser og de optrådte til ZULU-Awards og GAFFA-Prisen.

 

DEBUT I KÆMPE SUCCES

 

Men hvad gør man så, efter en eksplosion af en debut?

Så originalt, så larmende og så modigt.

Så hører man den nye single ”TO FINGRE” og bliver overbevist på ny om, at den her duo har gang i noget, som ikke bare er for sjov.

De tager kritikken, som de har fået, med sig ind i tekstuniverset, og giver to fingre til janteloven.