Dato flyttet

Gangway

Dato: Lørdag 12. december 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 275,- (+ gebyr)

Gangway

Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye år gæster Paletten!

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter.

Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem i form af albummet ’Whatever It Is’, som er deres første nye i 23 år.

Albummet viser at gruppen ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner. Albummet blev modtaget med roser fra en lang række aviser og medier.

 

Om albummet fortæller sangskriver Henrik Balling:

 

”Da vi besluttede at gendanne gruppen, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle”

Gruppen består i dag af – både i koncert- og studieform – af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer (eks-Spleen United m.fl.), René Thalund på keyboards og synthesizere (Nephew, True Nord) og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer (Marie Key m.fl.)

Gaffa kvitterede med 5 stjerner, da gruppen i foråret 2019 ramte Store Vega: ”’My Girl and Me’ sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album”.

Århus Stiftstidende gav også gruppen 5 stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: ”Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train”.

”Det nye album fra Gangway viser, at gruppens langvarige fravær har tangeret kriminel adfærd”, Jyllands Posten ★★★★★

”Det lykkedes især, når Gangway gør det enkelt. Der er de brillante”, Politikken ★★★★

”Gangway begår driftssikkert comeback med umiskendeligt album”, Ekstra Bladet ★★★★