Garden Alchemy

Dato: Lørdag 5. november 2022
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Ståpladser
Pris: DKK 75,- (+ gebyr)

Spændende oplevelse på Paletten

Den 5. november kan du få en helt særlig oplevelse på Paletten med koncerten Garden Alchemy.

Garden Alchemy er en unik audio-visuel installationskoncert i samarbejde mellem kunstnerne Montes_ea og TinDrum.

Med inspiration i den nære natur og årstidernes skiften præsenteres en immersiv elektronisk  koncert. Med udgangspunkt i den farve- og tekstur rige natur som blomstrer i fortovets sprækker, i skovbrynet og under buskene i haven skabes et sanseligt og eftertænksomt rum med fokus på detaljerne – hvilke synes uendelige som værket udfolder og fortolker årstidernes kronologi.

Værket opføres live af musikere og visuel kunstner.

Bag Montes_ea er Kristoffer Jørgensen og Thomas Ahlmark, der tidligere har udgivet musik under navnet Vektormusik på danske såvel som udenlandske pladeselskaber. Musikken til Garden Alchemy består af fire nye elektro-akustiske kompositioner udviklet specielt til koncerten.

Bag TinDrum står Michelle og Uri Kranot, som kombinerer håndlavede billeder med nye teknologier som virtual reality. De har arbejdet som en duo i mere end 20 år, og deres seneste multimedieværk The Hangman at Home vandt prisen for ’Best VR Immersive Work’ til Venedig Film Festival i 2020. Deres tidligere kortfilm har modtaget et væld af priser herunder shortlistet til en Oscar-statuette.