Hjalmer

Bemærk - 2 koncerter - kl 19.00 & kl 21.00
Dato: Torsdag 15. oktober 2020
Døråbning / Arrangementstart: 20:00 / 21.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 200,- (+ gebyr)

Hjalmer

Nu kan Hjalmer fans se frem til koncertbesøg fra den populære sanger, der forlænger albumturnéen i foråret og rammer landevejen igen til efteråret med debutalbummet Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner.

Danske Hjalmer har allerede haft meget at glæde sig over i 2020.
I midten af januar modtog han en eftertragtet guldplade for sin fortolkning af kæmpehittet “Dig og Mig”, og med debutalbummet har hans sange efterhånden rundet 30 mio. plays på Spotify.
Ikke nok med det, blev Hjalmer i starten af februar nomineret i hele fem kategorier til GAFFA Prisen 2020.

”Der er sket så mange vilde ting det sidste år med den ene milepæl efter den anden. Og at det fortsætter i 2020. Det bedste i verden er at spille live for publikum, og jeg glæder mig til at give den alt, jeg har, og skabe en kæmpe fest,” udtaler Hjalmer.

Den store efterspørgsel understreger, at han, trods sin unge alder, allerede har godt tag i både fans og anmeldere, når han går på scenen med sin oprigtige og ungdommelige sangskrivning, som han gang på gang leverer med et enormt nærvær og en ukuelig spilleglæde. “Bedre end pop”, “Skuffer Ingen”, “Legelystne Larsen” var de mellemrubrikker, GAFFAs anmelder blandt andet brugte til at beskrive “Hjertelige Hjalmer”, da han for få måneder siden spillede på en akustisk koncert på Dexter i Odense.

Den stærke performer har altid boet i ham, og da han indtog scenen i et propfyldt P3 telt på Smukfest i 2019, var der ingen tvivl om at publikum var tryllebundet fra start.

Hjalmer er med andre ord født til at stå på en scene, og det er derfor heller ikke uden grund, at han i 2019 kunne prale af en nominering i kategorien ‘Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards.

Sidst han gæstede Paletten var der tæt på udsolgt!

BEMÆRK!  2 koncerter samme aften – kl 19.00 & kl 21.00