Hymns From Nineveh

Solo
Dato: Torsdag 5. november 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 160,- (+ gebyr)

Hymns From Nineveh

Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til byen!

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til byen som led i en stor solotourné landet over.

Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine vedkommende, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl – Hymns from Ninevehs femte album, men det første på dansk.

Sangskriveren har opnået bred anerkendelse hos anmelderne og vundet et stort publikum, ikke blot med fængende radiohits som “A Kid on the Beach” og “Stråle – Tåre – Dråbe”, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.

Oplev et sjælfuldt møde med en begavet lyriker og et nærværende menneske i intime rammer, når Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til byen.

 

populære sange

 

I august brød de tre års udgivelsespause med den lysende popsang “Stråle – Tåre – Dråbe”. Sangen har fået en overvældende varm modtagelse både på radio, tv og på streamingtjenesterne.

De slog for alvor igennem med radiohittet “A Kid on the Beach”, og det anerkendte orkester, centreret omkring sanger og sangskriver Jonas H. Petersen, har med deres fire albums arbejdet sig ind i hjerterne hos både anmeldere og et stort publikum.

Med en ny single i oktober 2019, den storslåede efterårshymne Kastanjer, løftede Hymns from Nineveh sløret for, at det dansksprogede album som udkom 21. februar 2020.

Live er Hymns from Nineveh kendt for at levere enestående smukke og nærværende koncerter, hvor “det er svært ikke at blive rørt” (GAFFA), og bandet har høstet stribevis af 5- og 6 stjernede anmeldelser.

Ses vi på Paletten den 5. november 2020 til en formidabel koncert med en stor stemme OG en stor sangskriver?