Jan Gintberg

En særlig aften LIVE
Dato: Onsdag 30. september 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 405,- (+ gebyr)

Jan Gintberg

Den livskloge herre har mange ting på hjertet, som han gerne vil af med.

Ting der skal pudses af. Raseri der skal koges af. Betragtninger der skal rammes ind.

Det bliver et show fuld af gedigen frem og tilbageskuende Gintberg stand up fra øverste komik hylde, eksperimenter og impro.

Det bliver kun for de få – så skynd dig, hvis du vil med?

Jan Gintberg debuterede som stand-up-komiker i 1992. Det store folkelige gennembrud kom fem år senere med de berømte taler til nationen i Tæskeholdet på P3.

Jan er en af de absolut mest produktive på den danske comedy scene. Han var den første af de nye komikere der tog stand-up fra mindre klubber til de større teaterscener med showet ”Det ligger i Generne” i 1997.

Derudover har Jan slået sine folder som vært og redaktør på en række samfundssatiriske tv-programmer på DR og TV2.

Som forfatter har Jan Gintberg bl.a. skrevet satiriske klummer til adskillige aviser. Han har også udgivet to bøger på forlaget Gyldendal: ”DysFunktionel Far” og ”Gintbergs Verden”.

Du kan opleve ham i et fabelagtigt show på Paletten i Viborg hvor du får hans livs betragtninger råt for usødet

Det bliver med garanti en aften, hvor du får en oplevelse langt ud over det sædvanlige og hvor du kommer til at vride ansigtet i de sjove former man kalder smil

Det kunne også tænkes du kunne komme ud for ukontrollerede udbrud af lyde fra dig selv – det man i praksis kalder latter

Begge dele hævdes at være fantastisk sundt, så hvorfor ikke gøre noget for sundheden og få en dejlig aften ud af at arbejde for sundheden

Tag familie og venner med eller brug en aften på dig selv på Paletten i Viborg – det bliver en skøn oplevelse for livet….