Mathilde Falch

m/ band
Dato: Fredag 31. januar 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Ståpladser
Pris: DKK 150,- (+ gebyr)

Mathilde Falch m. band

Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album ”Alle Taler” udkom i oktober 2015.

Mathilde har haft travlt siden debutalbummet ”Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs – på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler.

Samtidig har Mathilde Falch siden februar 2015 også været ambassadør for Landsforeningen Sind.

Mathilde Falch har indspillet det seneste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band.

Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjertet

Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det helt særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Albummet er indspillet med Mathildes faste band, som også er med hende på landevejene:

Adam Winberg på trommer, Morten Puper på keyboards, Jeppe Skovbakke på bas, Christian Ki på guitar og Charlotte Schultz på kor.

Mathilde Falch har en god fanskare i Viborg og det kan ses hver gang den dygtige sangerinde gæster byen

Paletten er derfor glad for at kunne præsentere sangerinden i en intens, varm og ærlig koncert, der vil sætte herlige minder i din hukommelse mange år frem

Glæd dig…