Mike Andersen

med band
Dato: Fredag 27. marts 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 165,- (+ gebyr)

Mike Andersen

I maj 2018 udsendte Mike Andersen en helt ny single, ’There She Was’. En slags forløber til det næste album fra Mike, som forventes ude i foråret 2020.

I ventetiden på næste album med bandet har Mike Andersen arbejdet med et solo projekt – som resulterer i hans første solo udgivelse i maj 2019. Albummet med titlen ’One Million Miles’ er i modsætning til de øvrige udgivelser – skåret helt ind til benet. Bare vokal, akustisk guitar og en fod på størrelse 47 udgør indholdet på solo albummet.

Med udgivelsen af ’There She Was’ har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation at han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger. Sangen er indspillet i Vibe Factory af Jakob Winther som tekniker og med Mads Michelsen som producer. Singlen er indspillet med hans faste band, men der indgår bl.a. også en markant blæsesektion i form af Lukas Grahams faste blæsere ’The Rusty Trombones’.
Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på ’There She Was’, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske!

Mike Andersen seneste album, ’Devil is Back’, fra 2016 – var det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er indspillet i København – også – med Mads Michelsen som producer.

Line-up:
Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc

Oplev Mike Andersen og band på Palettens scene og få en helt særlig oplevelse i bagagen –
det bliver helt specielt og helt intenst at opleve et kæmpe bagkatalog af fede sange og musik fra mere end 7 albums…