Dato flyttet

Mike Andersen

med band
Dato: Torsdag 14. oktober 2021
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 165,- (+ gebyr)

Mike Andersen

Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og ligeså hurtigt glemt, spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed.

Med 8 (+en EP) udgivelser bag sig, og nu med sit 9. fuldlængde album på trapperne og et hav af koncerter i kalenderen, fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus.

Da Mike’s mor i hans tidlige teenage år flyttede til Aarhus og tog Mike med sig, var det en stor lettelse for ham at konstatere, at der fandtes andre jævnaldrende med hans levende interesse for blues og soul i det boblende Aarhusianske musikmiljø.

Han mødte som 20-årig legenden Otis Grand, der efter at have hørt Mike spille, inviterede ham med til England, hvor han optrådte som special guest med ”The Otis Grand All Star Revue” på The Great British R & B Festival.

Det blev for alvor startskuddet for Mike, som efter sin hjemkomst øjeblikkeligt startede sit eget 6-mand store Mike Andersen Band.

De udgav i 2002 debutalbummet ”My Love For The Blues”, der modtog flotte anmeldelse, herunder 5 stjerner i Gaffa.

På det tidspunkt var Mike blot 23 år, men hans formidable evner på bluesguitaren og hans soulede og indlevelses-fulde stemme, gav ham stor anerkendelse og et navn i både ind og udland, hvor han begyndte at spille et hav af koncerter.

På sin første tour rundt i Danmark med Mike Andersen Band, spillede han for 15-20 mennesker, men hver gang han vendte tilbage blev 15 til 30 og 30 til 60 og nu spiller Mike Andersen for fulde huse, selv i sjællandske provinsbyer som Rødovre og Køge, såvel som på spillesteder i Norge, Holland og Belgien.

Mike Andersen LIVE

 

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands live koncerter, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske!

Der er nærkontakt mellem bandet og publikum – men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever at ’tændt’ orkester der virkelig nyder at spille sammen!

Line-up live:
Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc

I maj 2018 udsendte Mike Andersen Band den seneste single, ’There She Was’.

En slags forløber til den næste udgivelse fra Mike, som kom ud i foråret 2020

Med udgivelsen af ’There She Was’ har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger.

Sangen er indspillet i Vibe Factory af Jakob Winther som tekniker og med Mads Michelsen som producer.

Singlen er indspillet med hans faste band, men der indgår bl.a. også en markant blæsesektion i form af Lukas Grahams faste blæsere ’The Rusty Trombones’.

Mike Andersen seneste album, ’Devil is Back’, fra 2016 – var det 7. album fra hans hånd som indeholdt en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone.