Nordnordnord

+ DJ og live visuals fra Visuel HF
Dato: Torsdag 25. oktober 2018
Døråbning / Arrangementstart: 18:30 / 19.00
Stå- / Siddepladser: Ståpladser
Pris: DKK 70,- (+ gebyr)

Visuel HF

Kom og få en oplevelse for både øjnene og ørerne, når billeder og lyd smelter sammen til en større helhed!

Vjing (eller live visuals, som det også kaldes) er at sætte levende billeder til livemusik og events. Som VJ spiller man på video og grafik, som man afvikler live i et VJ program. Resultatet vises i realtid på storskærme. At VJe minder om at spille musik, hvor computeren og VJ programmet er dit instrument. Oftest improviserer VJen ud fra en generel forberedelse, så videoklip, dynamik og effekter passer til musikkens skift, rytmer og indhold.

I løbet af to uger lærer elever fra visuel HF at forberede videomateriale som de filmer selv, og som vi sampler i dokumentarfilm og andet materiale. De lærer også at afvikle klippene selv i et VJ program hvor klippene afspilles og manipuleres live. Vi kommer formentlig også til at stifte bekendskab med forskellige teknikker til at generere video live, både analogt og digitalt med videosynthesizere og generative digitale grafik programmer.

Visuel HF skal i to uger arbejde med live visuals og som aflsutning på forløbet skal de ud og vise hvad de har lært til live musik.

Nordnordnord

Nordnordnord kan nemmest beskrives som en kæmpe mur af lyd. En masse konstrueret af melodiøse guitarer, tunge synths og lys vokal.
Lyrikken beskæftiger sig med følelser alle kan nikke genkendende til. Om det er glæden ved et blik eller lettelsens suk.

“14. april udkom nordnordnord med deres debut EP, Faster Than Ever Before. Med pophooks og indie-lyd placerer bandet sig i et genremæssigt ret tæt befolket område. Bandet lykkes med at skille sig ud fra mængden ved hjælp af behagelige, små detaljer og stærk produktion.” – GFRock