Team Rynkeby koncert

- med Langgaard Brass Band
Dato: Lørdag 27. maj 2023
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 154.04,- (+ gebyr)

LANGGAARD BRASS BAND PÅ PALETTEN

Team Rynkeby i samarbejde med Paletten præsenterer en forrygende koncert

Kom og hør et af Danmarks bedste Brass Bands, når de giver den fuld skrue til fordel for Team Rynkeby. Langgaard Brass Band er en oplevelse udover det sædvanlige, og spiller alle former for musik. Hele overskuddet går til børn med kritiske sygdomme.

Nikolaj Lykke Langgaard har spillet med brassband, symfoniorkester og militære musikkorps i ind- og udland. Han har afsluttet sine studier i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Solistklassen er konservatoriets højeste niveau.

Nikolaj Lykke Langgaard har spillet med alle de førende brassbands i Danmark, og har også spillet med det verdenskendte Cory Band fra Wales. Desuden har han spillet med brassbands i Belgien, Holland, England og Skotland, og han har været flittigt brugt som trommeslager ved konkurrencer og koncerter.

Udover at spille i brassband har Langgaard spillet med Aalborg Symfoniorkester og med Aarhus Symfoniorkester samt med Prinsens Musikkorps og med Slesvigske Musikkorps.

Ved siden af orkesteraktiviteterne har Nikolaj Langgaard spillet sin egen musik med sit eget band. Ud over trommer og slagtøj er han også dirigent.

Udover at donere Paletten og frivilligt personale denne dag til koncerten, ønsker Paletten også at støtte yderligere med kr.2- pr solgt vare ved koncerten – så jo flere varer du som gæst køber ved koncerten, jo mere støtter du det gode formål…