Thomas Warberg

"Perfektion, overskud & andre lorteord"
Dato: Torsdag 31. oktober 2019
Døråbning / Arrangementstart: 18:00 / 19.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 260,- (+ gebyr)

Thomas Warberg

Thomas Warberg er klar med nyt one man show til efteråret 2019, et show du med garanti ikke vil gå glip af, hvis du kan lide det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Med sin sønderjyske charme og eminente timing kan han levere både one-liner jokes og anekdoter i en komisk særklasse for sig.

I 2015 åbnede Thomas sin helt egen comedy klub, Warberg Comedy Club, i hjertet af København, hvor han siden da har testet flere timers materiale af for de comedy-elskende publikummer. På grund af hans høje produktivitet og professionelle niveau, går du aldrig galt i byen ved at bruge en aften på at se ham. Igen og igen beviser han, at han er i besiddelse af et helt unikt komisk talent, som meget få formår at pleje med så høj professionalisme som Thomas.

Hans karriere tog fart i 2010, hvor han vandt Läkerols Talentpris og efterfølgende blev fast bestanddel af det populære tv-program “Live fra Bremen” fra 2011 til 2013. I 2014 turnerede han med sit første one-man show, THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14, som anmelderne roste til skyerne. Siden har Warberg lavet mange andre projekter, og kun et år efter åbnede han, i samarbejde med Tajmer Booking & Management, sin egen Comedy Club på Vesterbro i København, hvor han flere gange om ugen optræder med en times intensiv comedy-nørderi i intime rammer. Over sommeren kunne Warberg desuden opleves på skærmen i ”Det Sene Sommershow” på TV2, ligesom han i foråret 2017 var aktuel i opsætningen af ”SPAMALOT” i Tivoli.

“Det sidste show var ret godt. Det her bliver også ret godt.” – Thomas Warberg