Thomas Warberg

"Perfektion, overskud & andre lorteord"
Dato: Torsdag 31. oktober 2019
Døråbning / Arrangementstart: 18:00 / 19.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 260,- (+ gebyr)

Thomas Warberg

Thomas Warberg er klar med nyt one man show til efteråret 2019, et show du med garanti ikke vil gå glip af, hvis du kan lide det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt. Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og vi skal dele det! Folk skal se, at vi har overskud. Men hvorfor? For er det egentlig dét, de vil se? Hvad med dagene, man har spildt kaffe på skjorten? Eller når man har brændt maden på? Eller når man har siddet til et helt møde med toiletpapir på skoen? Kunne det ikke være federe, hvis vi alle snart begyndte at dele lidt mere ud af dét?

En af tidens absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere er klar med nyt one-man show. ”Perfektion, overskud og andre lorteord” er titlen, og navnet er naturligvis Thomas Warberg.

I de seneste år har han lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en særklasse helt for sig.

Nu kommer han hele landet rundt med showet, som har premiere på Bremen Teater i København den 26. september 2019.

”Det sidste show var ret godt, det her bliver også ret godt.” – Warberg