Torben Chris

Dato: Fredag 12. april 2024
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 250,- (+ gebyr)

Torben Chris - GALning Tour '24

Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark

Med det nye onemanshow “GALning” bliver denne placering banket fast med syvtommersøm.

 

JOIN THE REVOLUTION

 

Når den 45årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution hen imod en bedre og sjovere verden.

 

Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris humor, og den er også omdrejningspunktet for dette onemanshow.

Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven og lettere vanvittig.

 

Derfor har showet selvfølgelig fået den passende titel “GALning”.

 

KENDT FRA TV

 

Du kender Torben Chris’ logiske humor fra showet “Jydelogik”, ZULUprogramserien “Giver Det Mening ifølge Torben Chris, Jysk For Begyndere

Derudover et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden.

 

Som han selv siger det: “Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, og hvis folk ikke kan lide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på”.

 

Med showet GALning bliver hele undskyldkulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser, ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde.

Én ting står i hvert fald fast med dette show Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.

Palettens scene bliver centrum for GALskaben . kom og grin med…