Viborg Metal Festival 2020

Dato: Fredag 6. marts - lørdag 7. marts 2020
Arrangementstart: 16.00
Pris: DKK 375,- (+ gebyr)

VMF 2020

7. år i træk bliver Viborg invaderet af festglade metalhoveder, store verdensstjerner og spændende upcoming bands, når Musikforening OLM Viborg præsenterer Viborg Metal Festival 2020 i samarbejde med Paletten.

Efter kæmpe succes i 2019 er barren for 2020 sat højt og forventningerne mange.

Line-up bliver offentliggjort løbende. Så hold øje med siden og VMF facebook:

https://www.facebook.com/events/1009790752558617/

Viborg Metal Festival, i daglig tale VMF, så rampelyset første gang i 2014, da en lille flok lokale viborgensere besluttede, at Viborg havde mere at byde på end de traditionelle kulturtilbud.

VMF bliver drevet af Musikforening Olm Viborg og er i dag én af de største og mest velbesøgte 2 dags metal festivaller i Midt og Vestjylland.

 

en naturlig udvikling for viborg metal festival 2020

 

VMF har gennemgået en naturlig udvikling siden 2014 og er gået fra at være en 1 dags metal festival i til i dag at være en 2 dages festival med mange trofaste gengangere blandt publikum.

De bestræber sig på, at tilbyde gæsterne et bredt lineup inden for metal genren, hvor både upcoming og etablerede bands er på plakaten.

Ligesom det er blevet lidt af en tradition, at bands som ikke tidligere har spillet i Danmark er på VMF plakaten.

Samtidig forsøger de hvert år at sammensætte et lineup, hovedsagelig bestående af bands, som op til VMF ikke har været at opleve på andre metal festivaller i Danmark.

Viborg Metal Festival 2020 bliver den bedste VMF nogensinde…

Du kan opleve det fedeste metal lineup nogensinde på Paletten i Viborg og være med til at tæske VMF op til at blive den måske allerstørste metal festival indendørs i Danmark…

Sidste år kom der publikum fra mange steder i Europa og allerede nu kan vi se at det samme gør sig gældende for VMF 2020 – det vil være en god ide at sikre sig billet så hurtigt som muligt…