VMF ’24

Dato: Fredag 1. marts - lørdag 2. marts 2024
Døråbning / Arrangementstart: 15:00 / 15.00
Stå- / Siddepladser: Ståpladser
Pris: DKK 666,- (+ gebyr)

VMF '24 - 10 års jubilæumsfest

Klar til at fejre 10 ÅRS JUBILÆUM på VIBORG METAL FESTIVAL?
Den ultimative jubilæumsfest, støbt, smeltet og smurt i metal er lige om hjørnet, og billetsalget starter d. 1. oktober kl. 12! 🕛 Uanset om du er til et vildt døgn eller smæk på hele weekenden, har vi billetterne klar til dig. Plus, vi har sørget for budgetvenlige overnatningsmuligheder, så festen kan vare hele natten lang!
Glæd dig til et program, der vil ryste dig i din metal-sjæl!
Gå ikke glip af dette episke jubilæum! Tag dine venner med og vær med til et metal-brag af rang når vi for 10. gang afholder VIBORG METAL FESTIVAL.
I år kan du bl.a. opleve BATUSHKA(PL), CONFESS(IR+NO), CYTOTOXIN(DE), ANARCHY ZONE(DK) og mange mange flere vil blive tilføjet løbende!
BATUSHKA (PL)
Omfavn essensen af musikalsk ekstase, fascination, lidenskab og trangen til at skabe… erstatningen for modernitet og klassisk perfektion, en vej til frihed.
Det er en særskilt verden af lyde, der overøser os med al deres guddommelige herlighed, lyde af befrielse, lyde fra åndelige sfærer, lyde af harmoni…
Udtalt som “Batjushka”, betyder bandets kyrilliske navn Батюшка “fader” og bruges til at henvise til en østlig ortodoks præst.
Trods deres temaer og billedsprog er de ikke et kristent band.
CONFESS (IR/NO)
Det iransk/norske groove metal/hardcore-band Confess beskriver sig selv som en “femmands gadeprotest”. Det er ikke en talemåde! Bandets kommende album “Revenge at All Costs” er et råb af forargelse i form af kraftige, nedstemte riffs marineret med stærke tekster!
CYTOTXIN (DE)
I løbet af natten den 26. april 1986 skete der en verdensomvæltende ulykke på Tjernobyl atomkraftværket i Ukraine. Inspireret af denne katastrofe og dens konsekvenser pulveriserede et stærkt radioaktivt tysk band ved navn CYTOTOXIN døds-metal-verdenen i 2010. I 2011 udgav bandet deres selvproducerede fuldlængdealbum PLUTONIUM HEAVEN. Kun et år senere gik de ind i KOHLEKELLER STUDIOS (Aborted, Benighted) for at smede deres meget værdsatte andet album. Siden udgivelsen af RADIOPHOBIA via UNIQUE LEADER RECORDS i 2012 har CYTOTOXIN spillet klub- og festivalshows i hele Europa. I januar 2017 indspillede bandet deres yderst ventede tredje album GAMMAGEDDON. Efter adskillige europæiske turnéer slår det nukleare kvintet tilbage med deres mest alsidige, men stadig direkte og brutale fjerde album NUKLEARTH.
Du bør nok holde din gasmaske ved hånden, da strålingen finder sin vej over planeten Jorden.
ANARCHY ZONE (DK)
Anarchy Zone er et Dansk Thrash og Heavy Metal band fra Aarhus, dannet og etableret i løbet af vinteren 2021. Bandet henter inspiration fra den amerikanske Bay Area Thrash era med bands som Death Angel, Exodus, Testament o.lign. På trods af at være et relativt nyt band, består Anarchy Zone af erfarne medlemmer fra den danske metal undergrundsscene.
Anarchy Zones musik kan bedst karakteriseres som melodisk thrash metal, og bandet udgav deres EP med samme titel om foråret 2022.