Billetsalg

bred-computer

Køb via nettet:

Palettens primære billetforsalg sker via nettet, hvor der under de enkelte koncerter er direkte link til billetkøb.

Som medlem af Paletten får du medlemsrabat på dit billetkøb, hvilket sker direkte ved indtastning af dit medlemsnummer i billetsalgsmodulet. Har du "glemt" dit medlemsnummer, kan du få det oplyst ved henvendelse til Paletten.

bred-print

Print at Home:

Den mest enkle og billigste måde for billetkøb, hvis du har en printer. Her køber du direkte via det enkelte arrangement her på siden og får tilsendt dine billetter via e-mail. Husk at gemme dine billetter.


Salgssteder i Viborg

Ønsker du at købe de billetter ved personlig henvendelse er det også muligt, og det hos:

Paletten, Vesterbrogade 10, 8800 Viborg – tlf.: 8662 8322

Åbningstider er:

Tirsdag, onsdag og fredag kl. 10.00 - 14.00

Torsdag kl. 10.00 - 16.00

Dørsalg:

Eventuelle usolgte billetter kommer til salg i døren fra dørene åbner. Men vær opmærksom på, hvis koncerten er udsolgt inden afvikling, vil der ikke være dørsalg.

Rabat

Paletten yder organiseret rabat til forskellige foreninger, virksomheder, grupper, studerende og selvfølgelig til egne medlemmer. Rabatten er typisk mellem 10- og 40 kroner pr. billet, vær dog opmærksom på, der ydes ikke rabat på alle arrangementer. Grupperabat ydes hvis I er 10 eller flere som køber Jeres billet samlet til det enkelte arrangement, men igen, der ydes ikke rabat på alle arrangementer.

studierabat

For studerende er der endvidere ½ pris på dørsalg - vær dog opmærksom på, koncerten kan være udsolgt!

Kontakt Paletten for yderligere information.

Bemærk

Alle billetpriser er inklusive gebyr, købte billetter refunderes ikke og der tages forbehold for ændringer, aflysninger, tryk- og stavefejl.

ankomst

Som hovedregel åbnes dørene 1 time før koncertstart. Der kan være enkelte koncerter, hvor dørene åbnes ½ time før koncertstart, hvilket vil fremgå under de enkelte koncerter. Ved buffet åbnes dørene ½ time før servering.

Ved udsolgte koncerter er det en god ide at komme i god tid for at undgå den værste kø.

garderobe

Af hensyn til sikkerhed og indeklima er der obligatorisk garderobe, som koster 20 kroner. Store tasker skal også afleveres i Garderoben

handicapledsager

Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.


 

BuyMyTicket

buymyticketPaletten tager ikke købte billetter retur, men henviser til Buy My Ticket
- www.buymyticket.dk

BuyMyTicket er Danmarks eneste landsdækkende markedsplads for køb og salg af billetter mellem private. Så har du én billet for meget! Eller mangler du til en kommende og måske udsolgt koncert, er det umagen vær at tjekke op på www.buymyticket.dk.

BuyMyTicket er landsdækkende markedsplads for køb og salg af billetter til sport, kultur og underholdning. På hjemmesiden formidles køb og salg af billetter til koncerter, teaterstykker, fodboldkampe, events, operaer, løb, cirkusforestillinger og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser - og uanset om du ønsker at købe eller sælge billetter, gør BuyMyTicket alt for, at alle billetter, der er udbudt til salg via hjemmesiden, er aktuelle og nemme at manøvrere rundt imellem!

Paletten S/I
Vesterbrogade 10
DK-8800 Viborg

Tlf. 86 62 83 22
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

bund-img

Sponsor:

  • bitch-and-pieces
  • invi
  • music-against-drugs
  • nordea
  • tuborg
  • viborg-stifts-folkeblad
  • Meny Kaffe500x284