George Michael Celebration

Dato: Lørdag 19. oktober 2024
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Ståpladser
Pris: DKK 350,- (+ gebyr)

George Michael på Paletten - næsten...

Efter en succesfuld tour til udsolgt koncert i Hillerød, Knebel og alene i Portalen, Greve med over 1100 solgte billetter vender Steve, Dave og bandet tilbage i 2024 MERE dans – mindre snak. BBC kalder Steve Mitchell for George Michael. LYT til Steve Mitchell som synger George Michael. Åh, den stemme. Savnet er enormt. Hits’ene er mange.

George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles. I 2004 blev han desuden kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år (1984-2004). Otte store stadionkoncerter i Danmark er for længst gået over i historien, men han er langt fra glemt.

Steve Mitchell er en fantastisk Michael, og lever af at spille de fantastiske sange vi alle elsker. Med på bas er Dave West, som har spillet med Michael og WHAM. De kommer som fuldt liveband. Og vinderen af X-Factor 2009, Linda Andrews som gæstesolist og på kor. Hvilken sang mon du hører hende med? Gæt engang en duet

Kom og hør de største sange. Klar til hits, dans og cocktails Tropicana Style? Kom og hør hits som Club Tropicana, Careless Whispers, Everything she wants, Fastlove, A different Corner, Last Christmas m.fl. Et stort bagkatalog til en uforglemmelig aften for en uforglemmelig mand. *Gæstesanger – solist / kor: Linda Andrews (X-Factor, Gospelsanger, Solist)

 

George Michael Tribute feat. Steve Mitchell and Dave West (Michael / Wham) på bas.
Linda Andrews – to korpiger Bas: Dave West + band.