Dato flyttet

Ida Nielsen & The FunkBots

support: Sofia Hedia
Dato: Torsdag 3. december 2020
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 180,- (+ gebyr)

Ida Nielsen & The FunkBots

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes sørgelige og tragiske død i april 2016.

Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band “the New Power Generation” og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne.

I 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl”

Som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, tog hun fat på sin egen karriere, sin egen musik.

Derefter færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen.

Hun har siden spillet 3 koncertturneer her i landet, samt turneret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg.

Hun medvirkede bl.a. også i Bergen Festspillene i maj 17 hvor hun spillede musik der var komponeret specielt til hende og London Sinfonica

Der er også kommet en ny cd her i foråret!

Hun har stødt og roligt bygget et stort publikum op som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde som samtidig spiller den ondeste funk-bas

 

ida nielsen band starter festen op og ser sig ikke tilbage!

 

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik.

Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Kan man lide Prince, kan man også lide Idas musik.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves.

– og selvfølgelig masser af bas!

ida nielsen paletten viborg