Walt Weiskopf European Quartet

Dato: Torsdag 14. november 2024
Døråbning / Arrangementstart: 19:00 / 20.00
Stå- / Siddepladser: Siddepladser
Pris: DKK 195,- (+ gebyr)

Walt Weiskopf på Paletten

International jazzsaxofonist, som tidligere har samarbejdet med Frank Sinatra og Buddy Rich, gæster Danmark. 

 

I november 2024 gæster den verdenskendte jazzsaxofonist Walt Weiskopf Danmark. Walt kom som 21 årig med den absolut bedste jazztrommeslager igennem tiderne Buddy Rich. Dette var startskuddet på en international karriere, som har bragt Walt rundt om jorden med musikere som bl.a. Frank Sinatra. Igennem de sidste næsten 20 år, har Weiskopf turneret fast med det legendariske orkester Steely Dan, som stadig har en mytologisk status i USA med sangeren og pianisten Donald Fagen i front.

På denne turné spiller Weiskopf med hans European Quartet. Et band, som siden 2017 har turneret Europa tyndt og spillede i 2023 8 ugers turné fordelt over hele året med udsolgte klubber på hele turnéen.

Walt Weiskopf European Quartet består, udover Walt på tenorsaxofon, af pianisten Carl Winther, bassisten Andreas Lang og trommeslageren Anders Mogensen. Disse tre musikere hører til den absolutte elite af den Europæiske jazzscene. Hver især har de turneret med diverse jazzkoryfæer bl.a. Randy Brecker, Bob Berg, David Sanborn og Jerry Bergonzi. De har modtaget jazzpriser og  grammies i Spanien, Danmark, Polen, Norge og Canada.

 

 

Nyd en helstøbt og vedkommende koncert, når Walt Weiskopf European Quartet træder op på scenen.